Vi vil takke alle som har bidratt til et godt gjennomført arrangement, og gratulerer til alle deltakere som presterte både i ringen, i apportkonkurranse og andre aktiviteter gjennom helgen. Tusen takk, vi håper å se alle til neste år!

Har du ris, ros eller innspill til oss om festivalen? Her kan du gi oss en tilbakemelding som kan hjelpe oss å lage bedre festival i fremtiden!

Her kan du svare på vårt tilbakemeldingsskjema.

 

Takk til alle som har stilt opp!

Vi hadde ikke klart å gjennomføre Vestlandets fuglehundfestival 2023 uten alle som har stilt opp. Først vil vi rette en takk til dommerne Anne Buvik og Irene Krogstad som bruker fritiden sin på å reise helt til Myrbø for å dømme vestlandets fuglehunder. Takk også til festivalsjef Mira Donovan som hadde overordnet ansvar for Festivalen gjennom helgen, og til Plassjef Inge Fimreite som sikret at alt utstyret kom på plass og ble rigget til i tide.

 

Proft sekretariat under årets utstilling

Vi retter en stor takk til årets sekretariat som har ledet oss trygt gjennom utstillingene. Takk til Siren Næs, Christin Åkvåg Duesund og Silje Duesund som har bistått i planleggingsfasen av festivalen, stilt opp fra tidlig til sent og bidratt sterkt til å holde festivalen på skinner. Tusen takk også til ringsekretærene Siren sammen med Merete Nydal som har gjort en fabelaktig innsats som ringsekretærer, og til skriverene Merete og Amanda som har gjort en fantastisk jobb med å dokumentere alle kritikkene og fortløpende gjøre de tilgjengelig i Dogweb. Vi vil også takke ringsekretærelevene Vibeke og Dorte, det var veldig hyggelig å ha dere med på laget i helgen.

 

Ingen festival uten frivillige!

Det har vært en super gjeng som har stått på for at årets festival skulle gå på skinner. Vi vil takke alle frivillige som var med på dugnad, med opp- og nedrigging, kakebaking, kioskvakt og parkeringsvakt, og ikke minst festivalkomiteen som har planlagt festivalen i flere måneder! Vi vil også takke Rebecca og Mira som holdt utstillingstrening i forkant av utstillingen, sånn at våre medlemmer fikk muligheten til å trene på ringferdighetene i forkant av utstillingen. Dette vet vi er et viktig tilbud for mange. 

Det er også veldig kjekt å kunne tilby ulike aktiviteter under festivalen. Veldig kjekt å kunne tilby aktiviteter som Barn og hund, apportkonkurranse og mulighet for å kunne ta apportbevis også under årets festival – takk til dommerne og bidragsytere som bidro til å få til dette.

Heder og ære til våre deltakere i ringen og i aktiviteter utenfor ringen!

Vi gratulerer Vibeke Dale Oen og Sølvrabbens Aaa Apollo med BIS1 både lørdag og søndag!! Ekvipasjen fikk også Beste premierte sammenlagt denne helgen! Fantastisk!

 
BIS søndag in action.jpg

Årets BIS-ekvipasje både lørdag og søndag i farta.

 

BIS valp lørdag 2023.jpg

BIS Valp lørdag, gratulerer til alle sammen, fine valper!

 

Her finner du alle resultatene lørdag og søndag fra årets utstillinger: Dogweb.

Apportkonkurranse

Apportkonkurranse 2023_02.jpg

Apportkonkurranse lørdag, flinke og raske hunder! Gratulerer til Tommy Thomassen og Rugdelias Ala Alva som var beste apport ekvipasje i årets konkurranse!

 

Det var spennende søk og effektive hunder da det ble avholdt apportkonkurranse under årets festival. Resultater:

  • 1. plass UK-konkurranse: Tommy Thomassen og Rugdelias Ala Alva (beste tid)
  • 1. plass AK-konkurranse: Øystein Svendsen og Volelias Nelly
  • 2. plass AK-konkurranse: Per Hartwig og Nerdalens Nelli

  Gratulerer, alle sammen!! Det skal bli hardt å slå årets beste tid på 11 sekunder!

Takk til våre rause sponsorer som gjør det mulig å lage festival

Vi retter en stor takk til våre sponsorer som har bidratt med flotte premier til årets arrangement, uten dere hadde vi ikke fått det til. Dere gjør et fantastisk bidrag til fuglehundmiljøet!

Sponsorer VFF 2023.PNG
 
En ekstra stor takk går også til Myrbø Butikk & Dyrepensjonat som lar oss bruke området, takk for i år!
Myrbølogo.PNG