VFK ønsker velkommen til Skogsfuglprøven Os2 17.-19. november.

Det blir vanlig AK bedømming alle dager. Prøven gjennomføres også i år uten felling og apport. For å få premie på en skogsfuglprøve må apportbevis fremvises eller det må vises apport i terrenget.

Opprop klokken 0830 alle dager. NB! Sted for sekretariat og opprop er endret til følgende sted: Mathiaskjellaren hos Olav Botnevik, Bjørkeflaten 15, Os.  Klikk her for å komme til kart.  I Mathiaskjellaren vil det bli enkel servering når deltakerne kommer inn lørdag og søndag, og det vil bli premieutdeling lørdag og søndag morgen samt søndag ettermiddag.

Terrengene vil være de samme som tidligere år. Vi er til en viss grad avhengig av å innrette oss etter grunneiernes hjortejakt og rapporter om fuglebestand i de ulike terrengene.  Endelig terrengvalg for de ulike partiene vil ikke komme før opprop.

Partilister:
Partilister fredag
Partilister lørdag (oppdatert 17.11)
Partilister søndag (oppdatert 18.11)
Venteliste søndag (oppdatert 17.11)

Premielister:
Komplett premieliste

 

NB! Nytt av året er web-påmelding
Webpåmeldingsfristen er utgått.  Etteranmelding får et tilleggsgebyr på kr 50,- pr start. Pris pr start blir da kr 575,-

Man må også være klar over at deltakere (hundens eier) som ikke er medlem av en distrikts klubb, rase klubb eller NJFF skal betale dobbelt påmeldingsavgift.

Etteranmelding:
Ved manuell påmelding skal innbetaling foretas ved bankgiro, nettbank eller annen innbetaling.  Husk å oppgi følgende: Reg. nr. klasse, dag(er) og fører dersom dette er annet enn eier. I tillegg ber vi om at dere oppgir telefonnummer. Det er kun disse opplysningene som behøves ved påmelding. Ingen påmelding pr e-post. Det er kun når innbetaling er i arrangøren i hende at man er meldt på prøven.

Innbetal til kontonr: 1206.23.22150

Spørsmål kan rettes til prøveleder på telefon 934 00 277

Velkommen til Rugdeprøven på Os.

Mvh,
Ove Larsen
Prøveleder

Hovedsponsor for prøven:

Myrbø Logo 01_250x105.png

Bergen Varme & Sanitær brevark (1)_250x52.jpg

ZurhaarLogo_250x59.jpg