VFK ønsker velkommen til skogsfuglprøve på Stord 05. - 06.10 2019

Stordprøven er en skogsfuglprøve som går i fine terreng som vanligvis er godt besatt med orrfugl.

 

Tidspunkt og møtested for opprop:

Det er opprop ved Sportellet til Fitjar Fjordhotell før Fitjar sentrum (fra Sandvikvåg). VFK-banner vil stå i hovedveien.  Vi tilpasser tiden slik at de som ønsker å komme med fergen Halhjem - Sandvikvåg om morgenen når oppropet.  NB! Endring av fergetider (nytt fergeselskap i år) gjør at vi må endre opprop: 

Lørdag: Fergen fra Halhjem går klokken 07.30 IKKE klokken 07.45.  Opprop blir som oppsatt klokken 08.30.
Søndag: Fergen fra Halhjem går klokken 07.00.  Opprop blir klokken 08.00.

NB: Vær oppmerksom på at noen partier har frammøtetid klokken 13.00. Disse møter oppe i terrenget på parkeringsplassen til Midtfjellet Vindkraft.  Det vil stå VFK-banner nede ved hovedveien.  Se oversiktskart her.

Jegermiddag lørdag:
Det vil være jegermiddag på Fitjar Fjordhotell lørdag klokken 20.00.  For deltakere som ikke bor på hotellet er prisen kr 360,-. Ta direkte kontakt med hotellet for bestilling . Middagen vil bestå av buffet for oss og for andre gjester på hotellet.  Kokken har lovet at buffeten blant annet skal inneholde langtidsstekt elgmørbrad med sopp. Velkommen.

Partilister:
Partilister lørdag (oppdatert 04.10 kl 15.00)
Partilister søndag (oppdatert 05.10)

Premielister:
Komplett premieliste 

Husk å medbringe apportobjekt, registreringspapirer, gyldig vaksinasjonsattest og sauebevis.  Det er krav om godkjent sauebevis for å kunne delta på prøven.  NB! Fra og med 2019 må man vise apport i terrenget for å kunne få premie på en skogsfuglprøve.  Det holder ikke med å vise apportbevis lenger.  Deltakere må selv ha med godkjent apportobjekt.  Se Dommerhåndboken side 19 for hva som er godkjent apportobjekt. Klikk her for Dommerhåndboken. Siden dette er en skogsfuglprøve, er det kun voksne hunder over 2 år som kan delta.  Les gjerne gjennom «Regler for fuglehundprøver» fra Fuglehundklubbenes Forbund her.

Spørsmål kan rettes til prøveleder på telefon 47 37 92 47 / e-post karianne.kayser@gmail.com

Pris: Kr 525,-

Webpåmelding med frist 22.09.19.  Etteranmelding får et tilleggsgebyr på kr 50 pr start. Utsatt frist er 01.10.  Man må også være klar over at deltakere (hundens eier) som ikke er medlem av en distriktsklubb, raseklubb eller NJFF skal betale dobbel påmeldingsavgift.
Webpåmelding: Gå inn på www.nkk.no, Min side, påmeldinger, påmelding til prøve, følg så videre prosedyre. 
 

Hovedkvarter og innkvartering vil være på Sportellet ved Fitjar Fjordhotell.

 

Mvh,
Karianne Kayser
prøveleder

Hovedsponsor for prøven:

Myrbø Logo 01_160x67.png