NB! HOVEDKVARTER STORESTØLEN FJELLSTUE.

Angående tilbakebetalinger for prøvestarter til hunder med løpetid og skader i forbindelse med Raggsteindalprøven: Grunnet en feil på prøvens dogwebside får ikke prøveleder tilbakebetalt 75% av startkontingent til de som har krav på det. NKK sin dataavdeling jobber med saken men det har tatt litt tid og vi vet ikke helt når det vil komme i orden. Vi skal selvsagt betale tilbake til de som har krav på det, men må altså vente pga tekniske problemer. Dette vil også si at vi ikke kan ferdigmelde prøven enda og dermed vil ikke resultatene bli lagt ut på dogweb før dette er løst. Vi håper dette ikke vil skape problemer for noen. Med vennlig hilsen prøveledelsen.

I naturskjønne omgivelser i Raggsteindalen ønsker Vestlandets Fuglehundklub velkommen til årets prøve. Vi forventer mye fugl i nydelig terreng og et hyggelig sosialt samvær med fuglehundvenner fra hele landet.

Hovedkvarteret er på Storestølen Fjellstue, og det vil være innkvartering for deltakere på Syregården. Kontakt Storestølen Fjellstue for mer info på tlf 320 90 400.
Innkvartering er også mulig på Myrland Turist – og Servicesenter.  Pr 23.08 er det nå ledig plass for overnatting på Syregården.

Fuglehundprøven vil foregå fra 23. – 25. aug 2019. 
Vi vil også i år ha kvalik VK lørdag med finale søndag.
UK/AK alle tre dager.
Pris per dag: 450.- for UK/AK og 500,- for VK KVALIK.

Opprop alle dager klokken 08.00 v/ STORESTØLEN FJELLSTUE

Jegermiddag blir lørdag klokken 19.30 etterfulgt av premieutdeling og trekking av VK Finale.  De som ikke bor på fjellstuen må melde seg på jegermiddagen i resepsjonen innen fredag morgen før opprop. Pris for kun jegermiddag kr 399,- pr. pers. Meny: Reinsdyr lårstek med stekt sopp,  grønnsaker og poteter,  Panacotta m. multer til dessert.

Husk å medbringe registreringspapirer, gyldig vaksinasjonsattest og sauebevis.

OBS OBS! HUSK SAUEBEVIS, DET ER MYE SAU I FJELLET. Alle hunder må forevise gyldig sauebevis før de får starte. Dette er et ufravikelig krav. Husk at selv om hunden har sauebevis, er det ingen garanti. Ta derfor gjerne en retest før sesongen starter. Her kan du lese mer om hund-sau. Obs: I Raggsteindalen er det mye sau i terrengene, og hunden vil sannsynligvis komme i kontakt med sau. Er du i tvil om hunden er saueren, anbefaler vi ikke denne prøven.

Trening i og ved prøveterreng er strengt forbudt.

Vi henstiller til alle å ta opp hundeskiten.

Alle hunder skal ligge i bur på rommene.

Partilister:
På grunn av for få påmeldte i VK kan vi ikke dele ut CACIT denne gangen. Vi mangler også et par dommere lørdagen, og dermed vil det bli ett parti i VK og kun en dag med VK som gjennomføres lørdag, ikke to som først planlagt. I UK/AK er det fulle parti alle dager, med unntak av en ledig plass fredag (per 17.08.2019). Ett terreng kan kun ha 10 deltakere. NB! Alle må betale kr 70,- i bompenger på veien inn til Raggsteindalen.  Alle biler blir kontrollert.

Partilister UKAK fredag (oppdatert 22.08)
Partilister UKAK lørdag (oppdatert 23.08)
Partilister VK lørdag (oppdatert 23.08)
Partilister UKAK søndag (oppdatert 24.08)

Premielister:
Komplett premieliste

Påmelding:
Webpåmelding via Mine sider på nkk.no.  Påmeldingsfrist: 09.08.19. Utsatt frist: 15.08.19.
Mailadr til prøveleder: merete.vik.ottesen@gmail.com
Tlf: 41471019

Regelverk for refusjon:
Trekking fra venteliste skriftlig 7 dager før prøvestart – 100% refusjon
Trekking fra venteliste senere enn 7 dager før prøvestart – 75% refusjon
Vet. Eller legeattest innsendt innen prøvestart – 75% refusjon
Egenmelding v/løpetid innsendt innen prøvestart – 75% refusjon
Se egenmeldingsskjema her:

VIKTIG!!!!
De som har krav om refusjon MÅ sende kontonr + info til prøveleder på mail, prøveleder har ingen tilgang til kontonr brukt til påmelding av startavgift.

 

Prøvens hovedsponsor:

Myrbø Logo 01_250x105.png

Juvelfatterne.gif

Juvelfatterne