Vestlandets Fuglehundfestival 2022 – det nærmer seg.

Vi minner om at det nærmer seg utstilling, datoene i år er 27.-29. mai på Myrbø. Utsatt frist for påmelding er 15. mai. Det er allerede godt med påmeldte hunder og vi ser fram til en flott helg.

Det vil bli lagt til informasjon i denne teksten og program for festivalen etter som detaljene blir klare.

Program for helgen finner du her.

Ringoversikt og fortegnelse over deltakende raser lørdag og søndag her.

I henhold til tradisjon blir det i løpet av helgen både barn og hund- konkurranse, apportkonkurranse, mulighet for å ta apportbevis, natursti for barn og kiosk.

Det vil bli avholdt en uformell apportkonkurranse søndag 29.mai. Det blir mulighet for fortløpende innledende runder fom kl.09.30 og frem til kl.14. 
Finale med de 3 beste UK og AK-tidene holdes umiddelbart etter BIS. I finalen vil det bli noe større utfordringer.
Arrangør/dommer: Eigil Haug.
Regler for apportkonkurranse finnes her.

Påmelding til apportbevis lørdag gjøres her, for deg som ønsker å prøve deg på søndag finner du link til påmelding herDommer lørdag er Helen Jetmundsen og søndag Øystein Johnsen.

Påmelding til barn og hund og apportkonkurranse i sekretariatet.

Vi gleder oss også til spennende foredrag både fredag og lørdag kveld. Fredag forteller Robert Brenden om hvordan han igjen og igjen klarer å ta sine under fra valp til VK-hund, lørdag kommer Norske Redningshunder for å fortelle i hvordan de trener sine hunder og i tillegg arbeider vi med et foredrag til denne kvelden.

Lørdag blir det også grilling og loddtrekning. Ta med egen grillmat og drikke.

Som annonsert blir det i ukene før utstillingen fire muligheter for utstillingstrening med Rebecca Engevik. Link til påmelding her.

Dugnad

Som alltid er vi avhengig av at klubbens medlemmer stiller opp og hjelper til for at vi skal klare å avvikle en flott festival. 

Dersom du kan være parkeringsvakt i løpet av helgen, kontakt Kristin Miskov Nodland: kmnodland@gmail.com

Dersom du kan bake til kiosken, kontakt kioskgeneral Torill Hartvig: torillhartwig@gmail.com eller 97417066

Dersom du kan ta en vakt eller to i kiosken, kontakt Sarah Sleeman: sar.sleeman@gmail.com

Dersom du kan stille på dugnad fredag ettermiddag (15-18) for å rigge plass, og/eller hjelpe med nedrigging søndag etter utstillingen, send mail til vestlandetsfugleundfestival@gmail.com

Dersom du har en sponsor som ønsker annonse i program, banner eller stand på plassen, premie til lotteri eller annet, ta kontakt via mail, sar.sleeman@gmail.com

Også andre spørsmål henvendes til festivalens mail-adresse vestlandetsfuglehundfestival@gmail.com

 

Vi gleder oss!