Stordprøven er en skogsfuglprøve som går i fine terreng som vanligvis er godt besatt med orrfugl.

Tidspunkt og møtested for opprop:

Det er opprop ved Sportellet til Fitjar Fjordhotell før Fitjar sentrum (fra Sandvikvåg). VFK-banner vil stå i hovedveien.  Vi tilpasser tiden slik at de som ønsker å komme med fergen Halhjem - Sandvikvåg om morgenen når oppropet.  Fergen går fra Halhjem klokken 07.45 både lørdag og søndag, så derfor blir oppropet klokken 08.30 begge dagene. 

NB: Vær oppmerksom på at noen partier har frammøtetid klokken 13.00. Disse møter oppe i terrenget på parkeringsplassen til Midtfjellet Vindkraft.  Det vil stå VFK-banner nede ved hovedveien.  Se oversiktskart her.

Partilister: Pr 28.09 er det en ledig plass på lørdag. Send e-post til karianne.kayser@gmail.com. Første mann til mølla...
NB! Sjekk frammøtetidspunktet på partilistene.  To partier på søndag kan kun ha fire hunder. Det kan skje rokkeringer på listene helt fram til prøvestart.
Partilister lørdag (oppdatert 29.09)
Partilister søndag (oppdatert 30.09)

Premieliste:
Komplett premieliste

Husk å medbringe apportbevis, registreringspapirer, gyldig vaksinasjonsattest og sauebevis.  Det er krav om godkjent sauebevis for å kunne delta på prøven.  For å få premie på en skogsfuglprøve må apportbevis fremvises eller det må vises apport i terrenget.  Siden dette er en skogsfuglprøve, er det kun voksne hunder over 2 år som kan delta.  Les gjerne gjennom «Regler for fuglehundprøver» fra Fuglehundklubbenes Forbund her.

Spørsmål kan rettes til prøveleder på telefon 47 37 92 47 / e-post karianne.kayser@gmail.com

Pris: Kr 525,-

NB! Nytt av året er web-påmelding.
Webpåmelding med frist 04.09.17.  Etteranmelding får et tilleggsgebyr på kr 50 pr start. Man må også være klar over at deltakere (hundens eier) som ikke er medlem av en distriktsklubb, raseklubb eller NJFF skal betale dobbel påmeldingsavgift.
Webpåmelding: Gå inn på www.nkk.no, Min side, påmeldinger, påmelding til prøve, følg så videre prosedyre. 

Hovedkvarter og innkvartering vil være på Sportellet ved Fitjar Fjordhotell. Jegermiddag på lørdag klokken 20.00.

Ved manuell påmelding skal innbetaling foretas ved bankgiro, nettbank eller annen innbetaling. Husk å oppgi følgende: Reg.nr., klasse, dag(er) og fører dersom dette er en annen enn eier. Fint om dere oppgir et telefonnummer også. Det er kun disse opplysningene som behøves ved påmelding. Dette skulle det bli plass til i opplysningsrubrikken. Meld ikke på med e-post. Det er kun når innbetalingen er arrangøren i hende at man er meldt på prøven.
Kontonummer: 3411.38.19202

Mvh,
Karianne Kayser
prøveleder

Hovedsponsor for prøven:

Myrbø Logo 01_250x105.png

ZurhaarLogo_250x59.jpg

Bergen Varme & Sanitær brevark (1)_250x52.jpg