Stordprøven er en skogsfuglprøve som går i fine terreng som vanligvis er godt besatt med orrfugl.

Tidspunkt og møtested for opprop:
Det er opprop ved Sportellet til Fitjar Fjordhotell før Fitjar sentrum (fra Sandvikvåg). VFK-banner vil stå i hovedveien.  Vi tilpasser tiden slik at de som ønsker å komme med fergen Halhjem - Sandvikvåg om morgenen når oppropet. Her finner dere fergeruter mellom Halhjem og Sandvikvåg. 

Det blir opprop begge dager kl 08.30.  

NB: Vær oppmerksom på at noen partier har frammøtetid klokken 13.00. Disse møter oppe i terrenget på parkeringsplassen til Midtfjellet Vindkraft.  Det vil stå VFK-banner nede ved hovedveien.  Se oversiktskart her.

Fuglehundklubbenes Forbund (FKF) har oppdatert sin smittevernleder pr 26.09.20.  Alle deltakere må lese den grundig før start, og man er pliktig å følge reglene.  Smittevernreglene kan leses her.

Vi kommer dessverre ikke til å arrangere jegermiddag av smittevernhensyn.

Vi henger heller ikke opp partioppsett - følg med på våre nettsider

Husk å medbringe apportobjekt, registreringspapirer, gyldig vaksinasjonsattest og sauebevis.  Det er krav om godkjent sauebevis for å kunne delta på prøven. 

Partilister:
Sjekk tidspunkt for opprop. Husk at partilistene og oppropstidspunkt kan endres fram til prøvedagen.
Partilister lørdag pr 01.10
Partilister søndag (oppdatert 03.10)
Venteliste lørdag pr 01.10

Premieliste:
Komplett premieliste

NB! Fra og med 2019 må man vise apport i terrenget for å kunne få premie på en skogsfuglprøve.  Det holder ikke med å vise apportbevis lenger.  Deltakere må selv ha med godkjent apportobjekt.  Se Dommerhåndboken side 19 for hva som er godkjent apportobjekt. Siden dette er en skogsfuglprøve, er det kun voksne hunder over 2 år som kan delta.  Les gjerne gjennom «Regler for fuglehundprøver» fra Fuglehundklubbenes Forbund her, under jaktprøver.

Spørsmål kan rettes til Prøveleder på telefon  93255129 eller epost leder@v-f-k.no .Pris: Kr 525,-

Webpåmelding med frist 21.09.20.  Etteranmelding får et tilleggsgebyr på kr 50 pr start.   Man må også være klar over at deltakere (hundens eier) som ikke er medlem av en distriktsklubb, raseklubb eller NJFF skal betale dobbel påmeldingsavgift.

Webpåmelding: Gå inn på NKK:no , Min side, påmeldinger, påmelding til prøve, følg så videre prosedyre. 
 
Hovedkvarter og innkvartering vil være på Sportellet ved Fitjar Fjordhotell.