VFK ønsker velkommen til skogsfuglprøve på Stord 1. og 2. oktober 2016.

Stordprøven er en skogsfuglprøve som går i fine terreng som vanligvis er godt besatt med orrfugl.

Tidspunkt og møtested for opprop:
Det er opprop ved Sportellet til Fitjar Fjordhotell før Fitjar sentrum (fra Sandvikvåg). VFK-banner vil stå i hovedveien.  Vi tilpasser tiden slik at de som ønsker å komme med fergen Halhjem - Sandvikvåg om morgenen når oppropet.  Fergen går fra Halhjem klokken 07.45 både lørdag og søndag, så derfor blir oppropet klokken 08.30 begge dagene. 

Partilister:
NB: Vær oppmerksom på at noen partier har frammøtetid klokken 13.00. Disse møter ved bommen opp til Midtfjellet Vindkraft.  Se oversiktskart her. NB! Bommen er nå flyttet helt opp til toppen av den lange veien opp til vindmøllene.  Her er det en stor parkeringsplass. Vi må parkere her og gå inn i terrenget.  Vi kan ikke lenger kjøre inn på fjellet.

Partilistene kan endres fram til prøvestart, også fremmøtetidspunktet.  Dersom noen ikke kan møte, er det viktig at man sier i fra til prøveleder så raskt som mulig.  Det er ventelister begge dager.

Partilister lørdag (oppdatert 29.09)
Partilister søndag (oppdatert 01.10)

Premilister:
Komplett premieliste

Husk å medbringe apportbevis, registreringspapirer, gyldig vaksinasjonsattest og sauebevis.  Det er krav om godkjent sauebevis for å kunne delta på prøven.  Sauebeviset må fysisk inn i terrenget (man kan ikke kun ha det som et bilde på telefonen). For å få premie på en skogsfuglprøve må apportbevis fremvises eller det må vises apport i terrenget.  Siden dette er en skogsfuglprøve, er det kun voksne hunder over 2 år som kan delta.  Les gjerne gjennom «Regler for fuglehundprøver» fra Fuglehundklubbenes Forbund her.

Jegermiddag:
Det vil bli holdt jegermiddag på Fitjar Fjordhotell lørdag klokken 20.00.  Middagen er inkludert i prisen for de som bor på hotellet.  For andre er prisen kr 395,-.  Disse må melde seg på til hotellet innen fredag på telefon 53 45 77 00.  
Meny:
Forrett: Kremet skogsoppsuppe
Hovedrett: Hjortegryte med kjøtt fra Fitjar m/stekt sopp og bacon, smørdampet brokkoli og gulrot, mandelpotet fra Fitjar.
Dessert: Panna cotta og konfektkake

Spørsmål kan rettes til prøveleder på telefon 47 37 92 47 / e-post karianne.kayser@gmail.com

Pris: Kr 475,-
Kontonummer: 3411.38.19202
Påmeldingsfristen er 8. september.

Hovedkvarter og innkvartering vil være på Sportellet ved Fitjar Fjordhotell.

Innbetaling foretas ved bankgiro, nettbank eller annen innbetaling. Husk å oppgi følgende: Reg.nr., klasse, dag(er) og fører dersom dette er en annen enn eier. Fint om dere oppgir et telefonnummer også. Det er kun disse opplysningene som behøves ved påmelding. Dette skulle det bli plass til i opplysningsrubrikken. Meld ikke på med e-post. Det er kun når innbetalingen er arrangøren i hende at man er meldt på prøven.

 

Mvh,
Karianne Kayser
prøveleder

Hovedsponsor for prøven:

Myrbø Logo 01_250x105.png

Banner_Zurhaar_200x80.jpg

Bergen Varme & Sanitær brevark (1)_250x52.jpg