VFK ønsker velkommen til skogsfuglprøven Os2 – 18.-20. november 2016.

Det blir vanlig AK-bedømming alle dager. Prøven gjennomføres også i år uten felling og apport. Det holder å fremvise apportbevis. Husk at på skogsfuglprøver må det fremvises apportbevis eller vises apport for alle premiegrader.  Søndag 20. november avholdes også Rugdepokalløpet hvor inngangsbilletten som vanlig er oppnådd 1AK på Os1 eller på en av de to første dagene av Os2.

Opprop blir klokken 08.30 alle dager, i Os JFF sitt klubbhus Ulvehiet. Terrengene vil være de samme som tidligere år. Vi er til en viss grad avhengig av å innrette oss etter grunneiernes hjortejakt og rapporter om fuglebestand i de ulike terrengene, så endelig terrengvalg for de ulike partiene vil ikke komme før på opprop.

Premielister:
Komplett premieliste

Partilister:
Partilister fredag (oppdatert 14.11)
Partilister lørdag (oppdatert 14.11)
Partilister søndag (oppdatert 19.11)
Partilister Rugdepokalløpet søndag
Venteliste fredag (oppdatert 14.11)
Venteliste lørdag (oppdatert 14.11)
Venteliste søndag (oppdatert 19.11)

Det er venteliste alle dager og spesielt ventelisten på søndag er lang. Dette er på grunn av usikkerhet angående antall hunder i Rugdepokalløpet og hvor mange dommere vi har tilgjengelige på søndagen. Erfaring tilsier at de aller fleste på ventelisten på søndag vil få plass, men endelig bekreftelse kan ikke gis før vi ser hvordan det går fredag og lørdag. På grunn av ventelistene er det viktig at alle som vet de må trekke hunden fra start gir beskjed til prøveleder så raskt som mulig.

Oppmøte for alle partier (også ettermiddagspartier) er på Ulvehiet med mindre noe annet er avklart med den enkelte deltaker.

Spørsmål: Telefon. 971 04 678 / e-post: joern.gjerde@hotmail.com

Pris: Kr 475,-

Kontonummer 1206.52.27574

Påmeldingsfrist: 31.10.16

Innbetaling foretas ved bankgiro, nettbank eller annen innbetaling. Husk å oppgi følgende: Reg.nr, klasse, dag(er) og fører dersom dette er en annen enn eier. Fint om dere oppgir et telefonnummer også. Ingen påmelding via e-post, det er kun når innbetalingen er arrangøren i hende at man er påmeldt prøven.

Velkommen til rugdeprøve på Os.

Jørn Gjerde
prøveleder

Hovedsponsor for prøven:

Myrbø Logo 01_250x105.png

Banner_Zurhaar_200x80.jpg

Bergen Varme & Sanitær brevark (1)_250x52.jpg