VFK ønsker velkommen til skogsfuglprøve - fullkombinert Os 1 - 28. og 29. oktober 2017.

Det blir vanlig AK-bedømming alle dager. Prøven gjennomføres også i år uten felling og apport, det holder å fremvise apportbevis. For de som ønsker å delta i fullkombinert vil det bli egen apportdel på slutten av dagen.

Opprop blir klokken 08.00 alle dager i Os JFF sitt klubbhus Ulvehiet. Terrengene vil være de samme som tidligere år. Vi er til en viss grad avhengig av å innrette oss etter grunneiernes hjortejakt og rapporter om fuglebestand i de ulike terrengene, så endelig terrengvalg for de ulike partiene vil ikke komme før på opprop.

Partilister:
Partilister lørdag (oppdatert 27.10)
Partilister søndag (oppdatert 27.10)

Premielister:
Komplett premieliste


NB! Nytt av året er web-påmelding.


Webpåmelding med frist 02.10.17.  Etteranmelding får et tilleggsgebyr på kr 50 pr start. Man må også være klar over at deltakere (hundens eier) som ikke er medlem av en distriktklubb, raseklubb eller NJFF skal betale dobbel påmeldingsavgift.
 

Webpåmelding: Gå inn på www.nkk.no, Min side, påmeldinger, påmelding til prøve, følg så videre prosedyre. 

Ved manuell påmelding skal innbetaling foretas ved bankgiro, nettbank eller annen innbetaling. Husk å oppgi følgende: Reg.nr., klasse, dag(er) og fører dersom dette er en annen enn eier. I tillegg ber vi om at dere oppgir et telefonnummer. Det er kun disse opplysningene som behøves ved påmelding. Ingen påmelding pr. e-post. Det er kun når innbetalingen er arrangøren i hende at man er meldt på prøven.

Spørsmål kan rettes til prøveleder:
Telefon 945 07 802 / e-post: ifimreite@gmail.com

Kontonummer 6580.24.76633

Påmeldingsfrist: 02.10.16

Velkommen til rugdeprøve på Os

Inge Fimreite
prøveleder

 

Prøvens sponsorer:

Myrbø Logo 01_250x105.png

Bergen Varme & Sanitær brevark (1)_250x52.jpg

ZurhaarLogo_250x59.jpg