Vestlandet fuglehund klubb ønsker velkommen til kurs i føring av fuglehund på høyfjell med instruktør. Kurset er god trening for nye fuglehundeiere som vil få et innblikk i hvordan man går fram med fuglehunden i vinterfjellet.
 
Gaularfjellet er et flott trenings terreng med en av Norges beste bestander av rype. Terrenget benyttes i hovedsakelig til trening av fuglehunder – uten jakt.
Målgruppen for kurset er: Stående fuglehund, som har gjennomført grunn dressur opplæring og vil lære mer om jakt i vinterfjellet. 
Sted: Gaularfjellet, ca 3,5 t kjøring fra Bergen
Selve kurset avholdes i terrenget ved bommen på Gaularfjellet i Gaular kommune.
 
● Det blir innkvartering i hytter i nærheten hvor vi bor intimt og sosialt. Oppmøte på hyttene i løpet av fredag. Prisen inkluderer også mulighet for trening på egenhånd fredag, dersom noen har anledning å dra opp tidligere denne dagen (mer info følger),
Det er begrenset antall plasser, så ikke vent for lenge med påmelding.
Send påmelding til: Post@V-F-K.no (Påmelding er bindene! Vi sender ut info om innbetaling av kursavgift.)
Anbefalt utstyr: varmdekken, potesokker, markeringsdekken, Våt fòr til egen hund, vannflaske til hunden, varme vinterklær, ski (ski uten stålkanter). sengetøy evt sovepose. Ta med egen mat og drikke utenom felles middag lørdag.
Hundene må ligge i bur i hyttene
Pris pr hund: 1200,- (Inkl overnatting og middag lørdag til en person. Utover det er det kjøleskap. frys, komfyr med stekeovn som kan benyttes til andre egne måltider. Dersom dur øsker å ta med flere hunder, kontakt Helge Pedersen.
Videre informasjon angående kurs
Kontakt: 
● Helge Pedersen tel: 99716765
 
● Arne Stalheim tel 970 62 770