I naturskjønne omgivelser i Raggsteindalen ønsker Vestlandets Fuglehundklub velkommen til årets prøve. Vi forventer mye fugl i nydelig terreng og et hyggelig sosialt samvær med fuglehundvenner fra hele landet.

I år er vi tilbake til Raggsteindalen Fjellstue. For innkvartering ta direkte kontakt på tlf: 32 08 85 40

Fuglehundprøven vil foregå fra 19. – 21. aug 2016. VK Kvalik fredag, VK Finale lørdag med muligheter for CACIT, UK/AK fredag, lørdag og søndag. Pris per dag: 400.- for UK/AK og 450,- for VK

Opprop alle dager klokken 08.00 v/ Raggsteindalen Fjellstue

Jegermiddag blir lørdag klokken 20.00. Meny: Aspargessuppe, reinsdyrstek, is med friske bær.  Middagen koster kr 390 for de som IKKE bor på fjellstuen.  De som ikke bor på fjellstuen må melde seg på jegermiddagen i resepsjonen innen lørdag morgen før opprop. Vi trekker VK Finale etter middagen på fredag. 

Foreløpige partilister:
Partilister UKAK fredag (pr 18.08)
Partilister VK fredag (pr 18.08)
VK Finaleparti lørdag
Partilister UKAK lørdag (pr 19.08) 
Partilister UKAK søndag (pr 20.08)
Ventelister UKAK fredag (pr 18.08)

Premielister:
Komplett premieliste

Veterinærattest må fremlegges sekretariat ved trekking av hund grunnet sykdom etc.
Ved løpetid må skjema fra Fuglehundklubbenes Forbund for egenerklæring angående løpetid fylles ut.  Klikk her for skjema. Det vil bli oppdatert fortløpende fra ventelistene så snart der er endringer. 
Vennligst følg med på Facebook og hjemmesiden.

Husk å medbringe registreringspapirer, gyldig vaksinasjonsattest og sauebevis. OBS OBS! HUSK SAUEBEVIS, DET ER MYE SAU I FJELLET. Alle hunder må forevise gyldig sauebevis før de får starte. Dette er et ufravikelig krav. Husk at selv om hunden har sauebevis, er det ingen garanti. Ta derfor gjerne en retest før sesongen starter. Her kan du lese mer om hund-sau. Obs: I Raggsteindalen er det mye sau i terrengene, og hunden vil sannsynligvis komme i kontakt med sau. Er du i tvil om hunden er saueren, anbefaler vi ikke denne prøven.

Trening i og ved prøveterreng er strengt forbudt.

Vi henstiller til alle å ta opp hundeskiten.

Alle hunder skal ligge i bur på rommene.

Det er mulighet for nye / uerfarne medlemmer å være med på å gå bak et parti for å se hvordan en jaktprøve fungerer.  Ta kontakt med prøveleder Marianne Sagstad for mer info om dette.

Påmelding: Vestlandets Fuglehundklub c/o Marianne Sagstad Vardevegen 10 5353 STRAUME

Kontonummer: 9522.05.55225

Pris per dag: 400,- for UK/AK og 450,- for VK

Innbetaling foretas ved bankgiro, nettbank eller annen innbetaling. Husk å oppgi følgende: Reg.nr., klasse, dag(er) og fører dersom dette er en annen enn eier. Fint om dere oppgi et tlf.nr. også. Det er kun disse opplysningene som behøves ved påmelding. Dette skulle det bli plass til i opplysningsrubrikken. Meld ikke på med mail- Det er kun når innbetalingen er arrangøren i hende at man er meldt på prøven.

Påmeldingsfrist: 20. juli 2016

Prøveleder: Marianne Sagstad Tlf 995 79 489

 

Prøvens hovedsponsorer:

Myrbø Logo 01_160x67.png Juvelfatterne.gif

Banner_Zurhaar_160x64.jpg

Bergen Varme & Sanitær brevark (1)_250x52.jpg