Vestlandets Fuglehundklub har gleden av å invitere til høyfjellsprøve i vakre Raggsteindalen helgen 21.- 23.august 2020.

Det vil bli UK og AK alle tre dager. VK-kvalifisering blir lørdag med påfølgende finale på søndag. Vi har anledning til å tildele vinner av VK CACIT.

Limk til påmelding (NKK prøvernummer 51-20002): https://www.dogweb.no/prove-paamelding/proeve/51-20002/oversikt/soekPaaHund

 

Hovedkvarteret vil også i år bli Storestølen Fjellhotell der det også er mulighet for overnatting og bespisning. Her vil det bli opprop hver morgen 07.30 . All booking gjøres direkte med Storestølen Fjellhotell. 


FKF har oppdatert veileder og risikovurdering for gjennomføring av jaktprøver i forbindelse med Covid 19. Det er viktig at alle leser igjennom veilederen. Lenke til veilederen finnes her. Angående punktet om handling av hund: Dersom du skal føre to hunder må du ha med egen handler. Hvis du trekker en hund nå før listene blir lagt ut, får du full refusjon.  Send informasjon om trekking av hund snarest på e-post til leder@v-f-k.no

Det er stor sannsynlighet for å treffe på sau i terrengene,så det er krav om bufebevis for å få starte. Alle vil bli sjekket.

Partilister:
På grunn av lange ventelister er det viktig at man gir beskjed snarest dersom hunden skal trekkes. Til orientering har et parti færre hunder på grunn av terrenget er mindre enn de andre. Endelige lister vil komme ut torsdag. NB! Dersom noen ønsker å parkere bobil/campingvogn i sandtaket til Lars Villand det avtales på forhånd, telefon 91 39 86 67.
Partilister UKAK fredag (oppdatert 20.08)
Partilister UKAK lørdag (oppdatert 21.08)
Partilister VK kvalik lørdag (oppdatert 21.08)
Partilister UKAK søndag (oppdatert 22.08)
Ventelister UKAK lørdag (oppdatert 21.08)
Ventelister UKAK søndag (oppdatert 22.08)
VK Finale søndag NB! Finalistene kan betale inn kr 200,- til Vipps 72824 og merke betalingen "Raggsteindalen finale".

Premielister:
Komplett premieliste

Dreiebok fra VK Finale kan leses her.

For mer informasjon, ta kontakt med prøveleder Øystein Utne, leder@v-f-k.no eller telefon 93255129.

NKK sitt jaktprøve reglement finner du her . Egenerklæring løpetid jaktprøver finner du på denne siden.