Oppdatert med premielister alle dager.  Hardangerviddaprøven 2021 komplett premieliste.pdf Vi gratulerer!

Takk for vel gjennomført prøve.  

-----------------------

 

VFK ønsker velkommen til en ny høyfjellsprøve på Norges tak. Vi kan tilby åpne, oversiktlige og lettgåtte terreng på Hardangervidda.

Vi har terrenger i Norde Uvdal Statsallmenning og Eidfjord Statsallmenning.  

Det vil bli UK og AK alle tre dager. (NB: Lørdag, Søndag, Mandag)

VK-kvalifisering blir lørdag med påfølgende finale på søndag. Vi har anledning til å tildele vinner av VK CACIT.

Link til påmelding (NKK prøvernummer 51-21068): https://www.dogweb.no/prove-paamelding/proeve/51-21068/oversikt/soekPaaHund

 

Hovedkvarteret vil bli på Halne Fjellstugu der det også er mulighet for overnatting og bespisning. Her vil det bli opprop hver morgen (tid kommer). All booking gjøres direkte med Halne Fjellstugu. Tlf 53665712

Praktisk info, ++: se egen seksjon nederst.

NB, NB: oppropstsed er avhengig av hvor hvilke terreng du skal gå i.  (Se Praktisk info.)

 

Det vil bli arrangert Anleggspartier for nybegynnere lørdag og søndag. (Anlegg: har hunden anlegg for å bli en fuglehund?)
Erfarne instruktører gir veiledning i føring av hund m.m. på fuglehundprøver. 
Påmelding «her – deltager.no, Info kommer» 

Oppmøte søndag er kl 0945 på Halne Fjellstugu.

 

Det vil bli mulighet for å ta apportbevis under prøven. Kontakt sekretariatet på Halne Fjellstugu.


Info om Kovid: Kopi fra 01-08-21 NY, oppdatert veileder og risikovurdering jaktprøver, Covid 19.pdf  Fra Fuglehundklubbenes Forbund. 

"Beskrivelse av hvordan jaktprøver må gjennomføres i en tid med Covid 19, for å unngå smittespredning. Gjennomføringen i fjellet anses som relativt uproblematisk å kunne gjennomføre etter de siste mottatte retningslinjer. Og kan gjennomføres omtrent som normalt. Det vil allikevel være behov for å regulere noe, og da spesielt knyttet til opprop og premieutdeling og eventuelt jegermiddager."   og " Deltagere som er syke/har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal ikke delta."

Startrevolver, skyting over hunden: Dommerne stiller med startrevolvere, og skyter. Etter å ha avklart med dommer kan fører bruke egen revolver og skyte selv.

Det er stor sannsynlighet for å treffe på sau i terrengene, så det er krav om bufebevis for å få starte. Alle vil bli sjekket.

Partilister:
På grunn av (mulige) ventelister er det viktig at man gir beskjed snarest dersom hunden skal trekkes. Partilister og ventelister vil bli oppdatert med jevne mellomrom. Info om terreng for de ulike partiene vil komme mot prøvehelgen, dvs så snart info er klar. 

Partilister, mandag, alle klasser:  2021 Hardangerviddaprøven partilister mandag 22aug2021.pdf terreng og dommere.

Ventelister, alle dager, alle klasser: Ingen ventelister pr kl 20 22aug2021  NB NB: Venteliste/etteranmelding møter på Halne Fjellstugu 08:00

PS: hvis du har problemer med "sikkerhet" ang nedlasting av lister, prøv "Åpne i ny fane/tab"

 

Premielister:
Hardangerviddaprøven 2021 komplett premieliste.pdf Vi gratulerer!

IS Rødlien’s Tellus og Magne Bjørndal gratulerers stort som vinnere av VK-finalen på Hardangerviddaprøven 2021. Det er 48 år siden sist det ble arrangert jaktprøve på Hardangervidda. Vinneren den gang var ingen ringere enn Magne Bjørndal! Vi er imponerte og stolte over vårt klubbmedlem og gratulerer!

Dreiebok VK Finale: DREIEBOK VINNERKLASSE HARDANGERVIDDAPRØVEN 22.08.21RB.pdf

For mer informasjon, ta kontakt med prøveleder Hetlevik, Anders Eide, post@v-f-k.no .

NKK sitt jaktprøve reglement finner du her . Egenerklæring løpetid jaktprøver finner du på denne siden.

-------------------------

Praktisk informasjon:

Info om terreng for de ulike partiene vil komme mot prøvehelgen, dvs så snart info er klar.

Alle partier som skal kjøre inn til Tinnhølen møter til opprop på Tråastølen ved innkjøringen til Bjoreidalen/Tinnhølvegen kl 08.30. Google Maps: ttps://goo.gl/maps/hBjYMBa6e2DVxtrUA  Dette gjelder følgende terrenger:

  • Fantatuene
  • Langevatnet
  • Vomsflatane
  • Byen

Det må betales bompenger for kjøring på Tinnhølvegen med kr 200,- som Vippses til nr 695870. Skriv reg.nr på bil ved Vippsbetaling. Dette må gjøres før opprop p.g.a. manglende mobildekning. ( https://www.eidfjord.kommune.no/tenester/avfall-veg-vatn-og-avlaup/veg/tinnholvegen/ )

Alle andre partier har opprop på Halne Fjellstugu kl 08.00.   Google Maps: https://g.page/halnefjellstugu?share

Anleggspartiene møter på Halne Fjellstugu til opprop kl 09.00 lørdag og kl 09.45 søndag   Google Maps: https://g.page/halnefjellstugu?share

Det partiet som skal til Hein skal ta båten Halnekongen som går direkte etter opprop. Transporten koster kr 200,- t/r og betales direkte til skipper med Vipps. Det er begrensede mulighet til å ta med seg ledsagere utenom hundeførere og evt. handler.

Det er stor sannsynlighet for å treffe på sau i terrengene, så det er krav om bufebevis for å få starte. Alle vil bli sjekket.

Sekretariatet på Halne Fjellstue og er åpent fra kl. 12-18 hver dag. Premier hentes i sekretariatet. Tlf søndag: 90895195 (Terje).

Det blir ingen felles jegermiddag med premieutdeling.

Alle som vet at de ikke kommer til å stille, oppfordres til snarest å melde fra til prøveleder om dette. Det er venteliste både lørdag og søndag

Oppdaterte partilister legges ut torsdag kveld.
NB! Alle må vise sauerenhetsbevis.