Klubbkveld og foredrag om belønningsbasert fuglehund trening 

Vestlandet fuglehund klubb har vært heldige og får besøk av Astrid Ellefsen fra Vindfinn Hundetrening, som skal lære oss litt om belønningsbasert fuglehund trening.

Foredraget varer i 3 - 4 timer og tar for seg teori og erfaringer om belønningsbasert fuglehund trening, samt at det det blir anledning å stille spørsmål, samt litt sosialt. I disse korona tider: Klubben følger generelle smitte råd fra myndighetene og ber om at deltagerne på kurset respekterer disse.

Kort om foredragsholder og metode:
Astrid Ellefsen driver Vindfinn hundetrening i Ølensvåg på Haugalandet der hun har spesialisert seg i trening av stående og støtende fuglehunder med belønningsbaserte metoder. Hun har trent fram og vist flere hunder av ulike raser til topp premier på jakt- og apportprøver. Astrid Har instruktørutdannelse gjennom Klickerklok HB, har gått instruktørutdannelsen fase 1 og 2 gjennom Fuglehund klubbenes forbund, og har tatt Canis instruktørutdannelse.
Astrid brenner for god hundetrening der hundens forståelse for oppgaven er i fokus. gjennom grundig og god grunntrening, ved å gi hunden ansvar i treningen og med strategisk bruk av alle belønningene jakthunden finner i miljøet, utvikler vi et samarbeid der hunden og vi trekker i samme retning for å nå målet vårt på jakt og prøver

Foredraget er nyttig for alle som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening av fuglehunder!  "Belønningsbasert trening er gøy både for hund og hundetrener. Metodene du finner her er utarbeidet gjennom mange års erfaring av trening av stående og støtende fuglehunder. Denne typen trening gir resultater og er meget effektiv fordi den tar utgangspunkt i hvordan din hund lærer og treningen er lagt opp slik at du konsentrerer deg om en ting av gangen. Vi unngår frustrasjon hos hundefører og usikkerhet hos hund ved bruk av belønninger og fornuftige treningsplaner." (R+ Gundogs, https://www.rplusgundogs.com/)

Påmelding gjør du her:  Deltager.no  

Antall max 40 personer.