VFK- Vestlandets Fuglehundfestival VOFF Mai 2017 – tildeling av VFKs GULLMERKE

VFKs Gullmerke er en æresbevisning som henger høyt og kan bli tildelt en tillitsmann/kvinne i klubben , som gjerne setter klubben foran sine egne interesser og som har representert klubben på en høyst fortjenestefull måte.

I år har VFK styret funnet frem til et verdig medlem til denne utmerkelsen og i anledning av Fuglehund Festivalen 2017, ønsker vi og utdele klubbens gullmerke

Vår kandidat har en lang merittliste når det gjelder og delta på klubbens forskjellige arrangementer og arenaer.Vedkommende holder hunder, som trenes opp og føres frem til topp karakterer, både på utstillinger og fuglehundprøver i inn og utland.

Er prøveleder for skog og høyfjellsprøver, er mye brukt som instruktør på aversjonskurs for hund sau, og ikke minst som instruktør for utstilling og valpestell. Holder foredrag om avl, oppdrett og preging av valper.

Vedkommende har vært leder for klubbens Utstillingsutvalget i en årrekke og har gjort en formidabel jobb i denne komiteen.

Vedkommende har oppnådd flotte resultater på fuglehundprøver som spenner fra uk til flere VK premieringer, topp premieringer på apportprøver har det også blitt.

Har ført hund på skog til 1AK m/ærespremie og ikke minst vunnet napp i Rugdepokalen.

Er svært aktiv med sine egne hunder på utstillinger,og har ført flere hunder til Best in Show på VFK sine utstillinger. Beste resultat på utstilling er som Verdensvinner nede i Europa.

Er oppdretter på sin hals, først under kennelnavnet Monrufas, hvor det ble oppdrett av Afgansk Mynde. To av sine egne hunder herfra, ble ført frem til championat.

For ca tretti år siden ble det oppdrett av korthåret Vorsteh gjennom Rugdelias med nesten 30 kull i løpet av disse tredve årene.

De siste hundene som ble ført frem til norsk kombinert jaktchampionat er Rugdelias NMJ Lucilla,og til Norsk Jaktchampion er Rugdelias QLM A` Laquila.

Med en slik merittliste, et medlem som fortsatt lever og ånder for klubben vår, våre medlemmer og deres hunder, så er det en stor ære og kunne tildele

VFKs GULLMERKE til vår ANNE GRETE LANGALAND.

 

Bergen 27.05.2017

Med hilsen fra VFK,

 

Svein Tennebekk,

Styreleder

Gullmerket.jpg