AVLYST - Vestlandets Fuglehundfestival 2021 - AVLYST

Etter dagens (12mai2021) oppdaterte retningslinjer for smittevern og dialog med smittevernlege i Bergen kommune ser vi oss dessverre nødt til å avlyse årets fuglehundfestival. Ut fra smittesituasjon er det ikke forsvarlig å gjennomføre arrangementet, selv ikke i den nedskalerte versjon vi har arbeidet mot de siste dagene.

For de som har betalt påmelding blir 75 % av påmeldingssum tilbakebetalt, i hht NKK sine retningslinjer. De som har meldt seg for å ta apportbevis blir kontaktet.
Vi beklager til alle som hadde gledet seg til festival. Arbeidsgruppa er klar til å begynne forberedelsene til Vestlandets Fuglehundfestival 2022 og vi håper vi ses der.
 
For evt spørsmål, kontakt Hege, 99 50 03 30

------------------------

For ellevte gang inviterer Vestlandets Fuglehundklubb til utstilling og festival.

Sted: Myrbø Butikk og Dyrepensjonat

Tid: 29. og 30. mai 2021

Årets dommere er Jan Roger Sauge og Lars Hjelmtvedt, begge fra Norge.

Arrangementet er åpent for registrering via NKK Dogweb, frist for påmelding er lørdag 15. mai. Vi gjør oppmerksom på at også valper må meldes på til utstillingen via Dogweb / nkk.no. https://www.dogweb.no/utstilling-paamelding/utstilling/210270/

I tillegg til mulighet for å stille hund av alle raser i gruppe 7 for to ulike dommere i løpet av en helg arrangeres apportkonkurranse, barn og hund-konkurranse, og det blir aktuelle foredrag både fredag og lørdag kveld. Lørdag kveld inviterer vi til felles grilling. 

 

Vi arbeider ufortrødent på for å klare å arrangere Vestlandets Fuglehundfestival helgen 29.-30. mai. Det er allerede godt med påmeldte hunder begge dager, frist for påmelding er 15. mai. Ingen grunn til å nøle! Husk at også valper må forhåndspåmeldes.

For å sikre at vi kan gjennomføre en trygg festival ser vi oss nødt til å gjøre noen endringer fra tidligere år:

Vi prioriterer utstillingsdelen, og det vil bli gjennomført utstilling med to dommere og to ringer som annonsert, og med kåring av Best in show begge dager. Det blir også mulighet for å ta apportbevis. Alle andre aktiviteter utgår.

Viktig informasjon:

Det blir oppmøte rase for rase, og det er ikke anledning til å være på plassen ut over den tiden «din» rase er i ringen. Etter kåring av beste hund i rasen ber vi om at alle forlater området. Følg med på Facebook og hjemmesiden til VFK, senest torsdag 27. mai blir oppmøtetidspunkt for hver rase annonsert.

Tidspunkt for Best in Show annonseres fredag 28. mai, og kvalifiserte hunder kommer tilbake til Myrbø for denne kåringen.

I år blir det kun digitalt program, dette legges ut på hjemmesiden til VFK i dagene før utstillingen.

 

For å minimere smitterisiko ber vi om at:

  • Kun den som skal føre hunden i ringen følger hunden til Myrbø.
  • Du holder avstand til andre, minst 1 meter. Bruk gjerne munnbind når du beveger deg rundt på området. Vi setter pris på at du passer på dette selv, så slipper vi å bli masete.
  • Ingen går inn i sekretariatet. Kontakt oss utenfor døren. Dette gjelder også om du skal kjøpe rosetter eller hente diplom/premie
  • For parkering følger du anvisning fra parkeringsvaktene. Betaling med Vipps, kr 50. Om du ikke har vipps så ta med akkurat beløp, vi har ikke vekslepenger.

Apportbevis: vi setter opp tidspunkt slik at du får gjennomført test til tidspunkt tilpasset når din hund skal i ringen. Du blir kontaktet om tidspunkt uken før utstillingen.

 

For spørsmål, kontakt Hege Spigseth Hovland tlf 99 50 03 30

Annen informasjon:

Dugnad:

Det blir dugnad torsdag 27. mai, oppmøte på Myrbø kl 18. For å minimere smitterisiko prøver vi å gjennomføre en effektiv og godt planlagt dugnad. Kan du stille så send en melding til Hege, tlf 99 50 03 30.

 

Parkeringsvakter:

Under utstillingen trenger vi en del parkeringsvakter. Dersom du har anledning til å hjelpe oss noen timer, send melding til Kristin, tlf 938 33 988.

Utstillingstrening:

Vi jobber med å få til to kvelder med utstillingstrening. Disse blir tirsdag 18. og 25. mai kl 17.30-18.45 på banen til Dyreklinikken Vest (Tennebekk/Loddefjord) og torsdag 27. mai kl 20-21 på Myrbø. Pris kr 100 per gang. Det er påmelding til begge dager, send e-post til vestlandetsfuglehundfestival@gmail.com. Ved for mange påmeldte prioriterer vi nybegynnere, dersom du ikke har stilt ut hund før så skriv gjerne dette i e-posten. Torsdag vil også de som deltar på dugnad bli prioritert.

 

Vi skulle så gjerne gjennomført en tradisjonell festival, med alle de sosiale aktivitetene vi vanligvis har med. Dessverre er situasjonen slik at det ikke lar seg gjennomføre. Vi ser alle fram til at alt blir bra og vi igjen kan møtes for hyggelig samvær. I år prioriterer vi alles sikkerhet, og en mulighet for å stille ut hund. Vi takker på forhånd for forståelse, og for at du følger de anvisninger som kommer før og under utstillingen.

 

Overnatting

Det er ikke anledning til å overnatte i campingvogn eller -bil inne på festivalområdet.

Lone camping ligger i gangavstand fra festivalområdet og overnatting er mulig i hytter, leiligheter eller campingvogn/bobil/telt. Deltakere på Vestlandets Fuglehundfestival får 5 % rabatt på overnatting.

Bratland camping ligger 5 km fra Myrbø, i retning Nestun. Campingen har hytter i ulike størrelser,  og gir 10% rabatt til deltakere på Fuglehundfestivalen ved minimum to påfølgende overnattinger.

Bestillinger gjøres direkte til overnattingsted.

Flere detaljer om arrangementet vil fortløpende bli oppdatert på Vestlandets Fuglehundfestival 2021 | Facebook og http://www.v-f-k.no/vestlandets-fuglehundfestival-2021.6378830-373208.html.

Endringer i program kan komme, vi følger de til en hver tid gjeldende smitteregler for Bergen Kommune.

/////////////////////////////

Link til Dogweb: https://www.dogweb.no/utstilling-paamelding/utstilling/210270/

Link Lone camping: https://www.lonecamping.com/

Link Bratland camping: https://www.bratlandcamping.no/