Onsdag den 13.mars 2019 inviterer Vestlandets Fuglehundklub til medlemsmøte og generalforsamling. Har du forslag til saker som skulle vært tatt opp på generalforsamling, vennligst send inn på epost : jeanettewie@hotmail.com, innen 10.februar.

Vi gjør også oppmerksom på at regnskap vil bli delt ut under generalforsamling. Dersom du ønsker regnskap tilsendt på mail, er det bare å kontakte jeanettewie@hotmail.com, og be om dette.

Her kan du lese dokumentet til generalforsamlingen

Medlemsmøte

Alexandra Reksten.jpg

Denne gangen får vi besøk av Alexandra Reksten som har drevet lenge med redningshunder.

Hun vil fortelle oss litt om hvordan de trener og hvordan få godkjente redningshunder.

Litt om Alexandra:

Alexandra er vokst opp med hund, og var ikke mer enn 12 år da hun tok med seg familiens cairn terrier på lange turer i Nordmarka alene.

Siden år 2000 har hun vært aktiv i Norske redningshunder som hundefører og instruktør. Hun gikk av tjenesteliste høsten 2018 etter å ha mistet store deler av synet akutt. Opp gjennom årene har Alexandra hatt ulike makkere med seg på redningsaksjoner:

Lady, en blandingshund, godkjent lavinehund

Byks, schäfertispe, godkjent ettersøkningshund

Zalto, labrador hannhund, godkjent ettersøkningshund og katastrofesøkshund

Gia, labradortispe, godkjent ettersøkningshund.

I de senere år har Alexandra oppdaget at det er moro med hund også utenfor skogen(!) Med Jack russelterrierne Buster og Poppy går hun rallylydighet og smellerkonkurranser.

Poppy er i tillegg godkjent besøkshund, og er under videreutdanning som terapihund.

Våren 2018 fullførte Alexandra fagutdanningen ved Fjellanger hundeskole, og har siden det hatt jevnlige oppdrag som instruktør ved hundeskolen

 

Dato: 13.mars

Sted: Kanalveien 88

Tidspunkt  medlemsmøte : 18.00

Tidspunkt generalforsamling: 19.00

 

Velkommen!