Til alle Fuglehundvenner - med eller uten irsksetter! Vi inviterer deg til å være med å markere vårt jubileumsarrangement!

Lørdag 10.Juni arrangerer Avd5 en «irsk dag» i hjerte av Bergen for å markere klubbens 100års-jubileum
 
Vi åpner dagen kl 09:00 med Spesialutstilling for Irsksetter og Irsk rød og hvit setter på Festplassen i Bergen Sentrum ved Dommer Svein Nordang.
 

 Logo Nisk.jpg 1.jpg

Hos Restaurant «Michelsen» som ligger på festplassen har vi fått laget en spesialmeny med irsk inspirert mat og drikke som mulighet for lunsj og Irish Dance Company underholder med «Riverdance» i pausen.

 
3.jpg     2.jpg
Kl 18:00 vil Jan Arild Kingswick holde ett foredrag om Irsksetterens historie i «Kalfarets Bryggehus», som også vil være stedet der vi vil få servert en spennende 3-retters jubileumsmiddag.Det vil bli levende musikk hele kvelden av det irske bandet «Kilkenny Beerbellies»
 

4.jpg

Web påmelding til Utstillingen via NKK «min side».  Det vil også være muligheter for manuell påmelding/spørsmål til utstillingsansvarlig Nina Hordnes på e-post : krhjohan@online.no

Påmelding for jubileumsmiddag til: viging@online.no  Pris kr 500,- pr. person

Siste påmeldingsfrist er 10.MAI for både Utstilling og Jubileumsmiddag.

Alle som ønsker, med eller uten Irsksetter, er velkommen til å delta på foredrag, middag og dans.

Det er rikelig med overnattingsmuligheter i Bergen, både dyrevennlige hoteller, campingmuligheter og vi vil tilby privat overnatting.

Ved spørsmål kontakt klubbens leder Vigdis Ingebrigtsen på e-post : Viging@online.no