Så har vi i VFK arrangert ennå en festival på Myrbø, med foredrag fredag og lørdag, to utstillinger lørdag og søndag, i tillegg til en del andre aktiviteter, barn/hund, apport i forskjellige nivåer,drift av kantine, og ikke minst vi hadde flott vær.

Hvem er vi i VFK som arrangerer festivalen ?

Festivalgeneralen, ny av året, Jeanette , som tok jobben på strak arm uten og vite hvor mye arbeid som ventet, men som hun i forkant av festivalen og under hele arrangementet i år, utførte på en super måte, med god hjelp fra Olaf, den forrige festivalgeneralen. Håper at Jeanette holder ut minst like lenge som han Olaf gjorde. Hun er flink.

Jeanette hadde også fått med to meget gode fordragsholdere, Kallis på fredagen med tema om den røde rypen, og på lørdagen Fjellveterinæren Odrunn Runde med kiropraktik for hunder som tema. Med deres utmerkede forteller og formidler evner, vil vi tilhørere huske disse foredragene lenge. Kjempebra!!

Utstillingssekreteriatet ledet av Anne Grete, gjennomfører to utstillinger , en for VFK og den andre for NESK , sammen med våre to dommere for anledningen, Anne-Marit Olsen og Niels Brandstrup og deres dyktige ringsekretærer.

NESK som stod som arrangør for andre dags utstilling,men siden de ikke har en superaktiv avdeling i Bergen, måtte Anne Grete & co med Marianne i spissen skifte hatter for anledningen den dagen. Dere er kjempeflinke som står på og får alt til.

Vår kjære Karianne holdt rede på alle andre aktiviteter med sin mikrofon ,da er hun med - informerer, kjefter litt når det må til, men hun får de fleste med på div. aktiviteter, også når deltagerne skal fotograferes av Mette. Dere er supre begge to.

Vi hadde også en kjempefin gjeng i kiosken med Torill som sjef og Pelle som superhjelper sammen med kioskselgerne som serverte kaker, pølser, brus og ikke minst kaffe. Godt levert alle sammen.

Da gjenstår det bare og berømme gjengen som rigger alt til festivalen og pakker alt sammen ned igjen når alt er over. De har oversikten på inngangsbetalinger, pakering etc., Eigil, Olaf, Arnstein, Ørjan, Paul, Inge, Jan og Lorenzo, og alle de andre som jeg har glemt. Disse går igjen år etter år og har fått kjempearfaring, vi var ferdig pakket ca kl. fire søndag ettermiddag!!!!

Lereren i VFK takker dere alle for en superfestival 2016!

Svein Ttennebekk