DSC_1336

Status fra VFK styre pr. 18. mars

Først og fremst håper vi i VFK's styre at dere alle er friske og raske og tar vare på hverandre, tobeinte og firbeinte.

 

Som dere har sett av forrige innlegg på siden vår, så er alle, absolutt alle terminfestede arrangement, felles treninger, kurs, møter og lignende kansellert. Dette gjelder i første omgang frem til 26 mars.

 

Det betyr også at det heller ikke skjer noe i VFK-regi i denne perioden. Vi måtte dessverre avlyse Filefjellprøven i aller siste liten og håper det ikke har ført til for mange ulemper for potensielle deltakere.

 

Når det gjelder evt tilbakebetaling av startkontingent, så må vi avvente utspill fra NKK. Det er de som har pengene i dag.

 

Det blir tatt en avgjørelse ang. Mjølfjellprøven 26 mars. Det kommer helt an på hva FolkeHelseInstituttet kommer med av føringer. Her anbefaler vi de som evt har tenkt å delta til å vente med å melde seg på til evt. 27 mars.

 

Påmeldingsfristen til Festivalutstillingen nærmer seg. Det gjenstår å se om Festivalen blir avholdt på planlagt tidspunkt. Det er igjen helt opp til hvordan koronaviruset utvikler seg. Vi får bare håpe på at alle nå bidrar til å forhindre smittespredning og følger de råd som FHI og andre myndighetsorganer kommer med.

 

Generalforsamlingen kan bli avlyst. Her viser vi til det som NKK skriver angående dette. Om verden normaliserer seg før sommeren vil vi nok prøve å få avviklet GF. Uansett vil sakspapirer bli lagt ut til vanlig frist i forhold til den 15.april.

 

Dessverre i denne vanskelige situasjonen for VFK ser vi at endel av fjorårets medlemmer ikke har betalt medlemskontingenten. Vi håper at dette kun er en forglemmelse og at dere fortsatt ønsker å støtte Vestlandets Fuglehundklub i en vanskelig økonomisk tid for klubben.
 

 

For styret i Vestlandets Fuglehundklub

Øystein Utne

Styreleder