DSC_2078

Skogsfuglprøve på Stord 06.-07.10 2018

Stordprøven er en skogsfuglprøve som går i fine terreng som vanligvis er godt besatt med orrfugl.

Tidspunkt og møtested for opprop:

Det er opprop ved Sportellet til Fitjar Fjordhotell før Fitjar sentrum (fra Sandvikvåg). VFK-banner vil stå i hovedveien.  Vi tilpasser tiden slik at de som ønsker å komme med fergen Halhjem - Sandvikvåg om morgenen når oppropet.  Fergen går fra Halhjem klokken 07.45 både lørdag og søndag, så derfor blir oppropet klokken 08.30 begge dagene. 

NB: Vær oppmerksom på at noen partier har frammøtetid klokken 13.00. Disse møter oppe i terrenget på parkeringsplassen til Midtfjellet Vindkraft.  Det vil stå VFK-banner nede ved hovedveien.  Se oversiktskart her.

Husk å medbringe apportbevis, registreringspapirer, gyldig vaksinasjonsattest og sauebevis.  Det er krav om godkjent sauebevis for å kunne delta på prøven.  For å få premie på en skogsfuglprøve må apportbevis fremvises eller det må vises apport i terrenget.  Siden dette er en skogsfuglprøve, er det kun voksne hunder over 2 år som kan delta.  Les gjerne gjennom «Regler for fuglehundprøver» fra Fuglehundklubbenes Forbund her.

Spørsmål kan rettes til prøveleder på telefon 47 37 92 47 / e-post karianne.kayser@gmail.com

Pris: Kr 525,-

Webpåmelding med frist 14.09.18.  Etteranmelding får et tilleggsgebyr på kr 50 pr start. Man må også være klar over at deltakere (hundens eier) som ikke er medlem av en distriktsklubb, raseklubb eller NJFF skal betale dobbel påmeldingsavgift.
Webpåmelding: Gå inn på www.nkk.no, Min side, påmeldinger, påmelding til prøve, følg så videre prosedyre.
 

Hovedkvarter og innkvartering vil være på Sportellet ved Fitjar Fjordhotell.

 

Mvh,
Karianne Kayser
prøveleder

Hovedsponsor for prøven:

Myrbø Logo 01_250x105.png

 

Bergen Varme & Sanitær brevark (1)_250x52.jpg

 

ZurhaarLogo_250x59.jpg